O nouă cazare reușită prin Airbnb: Verona

Când am început să caut cazare la Verona, am fost surprinsă de prețurile mari pe care le-am găsit la diverse hoteluri. Prețurile decente (pentru mine, prin Europa, undeva pe la 60-70 de euro pe noapte la un hotel de 2, 3, hai poate cu noroc, 4 stele) erau localizate undeva foarte- dar foarte- departe de zona centrală, ceea ce prespunea neapărat folosirea mijloacelor de transport în comun. De obicei, nu am nicio problemă cu așa ceva, dar, pentru o ședere de două zile și jumătate, nu se merita să ne tot plimbăm cu busul și să depindem de el.  Așa că airbnb.com mi-a venit, din nou, în ajutor. După cum v-am povestit și aici, despre modul în care funcționează site-ul,dacă îți inviți prietenii să-și facă cont prin intermediul profilul tău (există opțiunea de invite friends) și dacă chiar închiriază ulterior, la fiecare rezervare folosită, cel care invită primește un tichet de 19 euro, pe care îl poți folosi la următoarea ta rezervare. Cum am avut două tichete de acest gen, am avut și reducerea aferentă. Și am găsit un apartaaaamenttt…o minunăție!!

Abbraccio di Giulietta- o cazare perfectă la Verona
Abbraccio di Giulietta- o cazare perfectă la Verona

Pe site, poartă numele de Abbraccio di Giulietta (cum altfel, când tot orașul promovează intens povestea?) și se află la un pas de centru, lângă Museo di Castelvecchio. Dacă vă veți afla vreodată în căutarea unei cazări la Verona, vi-l recomand pe deplin. Pe lângă locația excelentă, proprietarul amabil și disponibil pentru tot felul de întrebări, apartamentul arată superb. Mult mai bine decât o cameră de hotel. Amenajarea apartamentului trăda clar o intervenție feminină, pentru că totul era potrivit până în cele mai mici detalii, ba chiar cu fundițe și armonii cromatice, la care refuz să cred că un bărbat s-ar putea gândi…sau mai știi? În plus, toate cele necesare pentru mic dejun italian (cafea, ceai, ceva patiserii) erau puse la dispoziția oaspeților. Prețul pentru două nopți (140 de euro) era în limitele mele, mai ales după ce am văzut ce prețuri erau la hotelurile din centru; poate că am prins noi weekendul cu evenimentul de care v-am povestit, poate că așa sunt prețurile la hotelurile din Verona, mai ales în sezon turistic…nu știu! știu doar  că a fost o alegere potrivită. Vă las cu cele câteva poze pe care le-am făcut și cu descrierea mai amănunțită a apartamentului aici. Pentru prețuri exacte, vă invit să vă jucați pe site, pentru că în mod cert, acestea variaza, în funcție de perioadele cu turism intens vs celelalte.

Verona

Mi-a plăcut textul de pe oglindă....

Și oglinda din baie aduce așa....a Giulietta! :)

Read More

2 comments

    1. Nu stiu, nu cred…Eu nu l-am gasit. Dar airbnb e o varianta de incredere, cel putin din punctul meu de vedere.Si eu am tendinta sa caut prima data pe booking, insa daca ma “sperie” preturile, trec pe airbnb…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *