Despre mine

Porto, 2013
Porto, 2013

Îmi plac călătoriile, poveștile din călătorii, poveștile cu și despre oameni, ador să-mi fac planuri de vacanță sau să-i ajut pe cei din jur la plănuirea lor.

Cred că România este frumoasă, la fel cum și restul lumii e. De aceea nu rămân doar la destinațiile din țară, ci variez în alegerile mele.

Nu sunt o aventurieră, nu mă dau în vânt după chestii extreme, am suficient de multă adrenalină și energie și fără așa ceva, ca să descopăr locuri, oameni și povești, într-un mod cât mai firesc și simplu.

Despre cum a început Piuneze puteți citi aici.

Planul meu? Să adaug cât mai multe piuneze cu povești și experiențe de călătorie pe harta mea. Să le împart cu voi, să vă cer sfaturi celor care ați fost deja într-un loc în care urmează să merg, să lansez idei de vacanță și să vムprovoc sムdescoperiți, dacă nu ați făcut-o deja, faptul că banii plasați în călătorii reprezintă cea mai bună investiție și vă fac cei mai bogați.

Sunt Oana, de loc din Răpolțel (HD), locuiesc în Cluj-Napoca.

Bine ați venit în lumea călătoriilor mele! Haideți să dăm iama în lume !

 

 


P.S Cât de rău îmi pare că nu am avut curajul și pornirea (timp ? hm, preteeeeexte) să pun toate experiențele de călătorie, mai repede, atunci când se întâmplau, într-un jurnal, fie el și electronic ! Acum când stau să rememorez călătoriile sau să le împărtășesc cuiva, din păcate (și natural de altfel) au rămas doar liniile mari, câteva specifice, iar detaliile nu mi le mai aduc aminte, decât poate, unele, și acelea cu ajutorul pozelor sau a vreunui obiect…Și îmi pare rău ! Dar încerc să repar de acum înainte, poveștile de călătorie care se vor întâmpla, vor fi redate în timp util, ca să surprind în scris cât mai fidel cum a fost, ce am văzut , ce emoții am simțit. Iar despre cele trecute, pe rând, le voi provoca să revină la suprafață și să le adaug pe hartă piunezelor cu povești. Dacă vreți să le descoperiți, Harta mea cu piuneze vă stă la dispoziție- doar un click pe piuneză și aveți posturile legate de acea destinație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *