Despre alegeri…

Cu ocazia primului Crăciun împreună, acum câțiva ani deja, i-am oferit această carte. Cum știam că-și dorește mult să ajungă acolo și fiind amândoi pasionați de călătorii, mi-am zis că e o alegere bună.

20140706_205251

I-am scris pe carte un mesaj scurt, rezonabil după prima lună de întâlniri pe care o aveam :

Să te însoțească în călătorie !

Pentru că mi se părea formidabil că are planuri așa frumoase și pentru că am reținut că era una din dorințele sale și voiam să contribui și eu, chiar și simbolic, printr-o carte. Eu nu ieșisem din Europa până atunci, cu excepția unei săptămâni în Tunisia, iar despre Asia, eram sigură că mi se va întâmpla și mie, însă mult mai încolo în timp… Așa că însoțeam bucuria pentru el, de un oftat lăuntric pentru faptul că la mine va fi mult mai încolo, însă fără să dau voce gândurilor mele.

La momentul X, mi-a citit mesajul, iar replica lui, scurtă și sinceră, m-a trimis direct pe un nor: numai dacă vii și tu !

No comment…m-a făcut paf și cam așa am rămas de atunci€…

Și cum planurile se mai îndeplinesc și când vor ele, nu numai când vrem noi, ne vom folosi de carte începând de săptămâna viitoare. Am ales să stăm câteva zile în Singapore și o săptămână în Bali. Totul s-a întâmplat pe fugă, ne-am hotărât pe ultima sută de metri, abia ce am terminat de făcut ultimele rezervări. Încă citesc cât mai mult despre aceste două locații, descopăr articole frumoase la multă lume care s-a perindat deja pe acolo, și țin cartea de care vorbeam, cât mai aproape. Până la urmă, cred că, împreună cu replica, a avut un rol mai important decât am crezut inițial. Și aici nu vorbesc despre vacanțe și călătorii, ci despre CĂLĂTORIE…a noastră, împreună…

€

Read More

5 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *