De data aceasta sunt piunezele voastre, nu ale mele!

Am cam întârziat cu publicarea rezultatelor sondajului, însă în ultima vreme am avut o perioadă plină de evenimente frumoase, alături de multe persoane dragi cu care mă întâlnesc mai rar sau mai des, însă mereu plini de voie bună. Cum a fost de altfel și în acest weekend, când am participat la un maraton al nunților (3)- da, am scris bine- și care m-a ținut departe de lumea virtuală. Însă nu îmi pare rău deloc, totul a fost minunat și acum sunt pregătită să mă pun din nou pe treabă.

Și încep seria poveștilor din iunie, cu rezultatele sondajului pe care l-am inițiat la început de mai. Mă bucur foarte mult că mi-ați împărtășit unde vă veți petrece vacanța anul acesta și vă mulțumesc pentru asta! Mi-ați răspuns pe site- în sondaj și în comentarii- pe mail, pe facebook, mulțumesc!

Am văzut de-a lungul lunii cum lupta s-a dat între Italia și Franța, ca la final, aceasta din urmă să fie surclasată de Grecia- mă și întrebam unde sunt grecii de anul acesta…iată-i! :). La final, top cinci al destinațiilor alese de voi, cei care treceți în vizită pe pagina piunezelor mele cu povești este: Italia-24,14%, Grecia- 20,69%, Franța- 17,24%, iar la egalitate, România și Spania cu 13,79%. Sincer, mă așteptam ca Spania să se claseze undeva mai bine, dat fiind faptul că, vorba unei colege, în autobuz, la bucătărie, pe holuri la serviciu, în rândul colegelor și al prietenilor, am auzit multe alegeri îndreptate spre destinații din această țară- mai cu seamă înspre Barcelona (prezentă de alftel și în răspunsurile din sondaj). Însă probabil că nu toți au știut de sondajul meu :))) ca să ridice procentul Spaniei. Ar trebui să-mi fac mai multă reclamă data viitoare! 🙂

Ca să nu mai lungesc povestea, uitați aici rezultatele finale, pe țările aflate în lista din sondaj.rezultate sondaj

Cum în răspunsuri s-au aflat și țări care nu erau în opțiunile puse de mine în sondaj, le-am adăugat și pe acestea pe harta de mai jos; mai mult decât atât, am pus piuneză cu piuneză (cât de mult mi-a plăcut!!!), toate destinațiile pe care mi le-ați trimis în căsuța cu răspuns liber pe care ați avut-o la dispoziție. Iată harta finală! Click pe pătrățel dacă doriți să o vedeți la o dimensiune mai mare.

Cam acesta a fost primul meu sondaj. Mulțumesc încă o dată și vă aștept și data viitoare!

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *